top of page
asbestanalyse

Asbestanalyses voor ADI

U wenst als asbest-professional beroep te doen op A&S Stonefish om asbest te identificeren in bouwmaterialen met behulp van optische microscopie. A&S Stonefish is een erkend laboratorium voor analyse Bulk en kleefmonsters van bouwmateriaal m.b.v. gepolariseerde lichtmicroscopie (PLM): https://werk.belgie.be/nl/erkenningen/groep-6.

 

Voor ADI’s en professionals heeft Stonefish een op-maat-aanbod en aangepaste prijzen voor grotere volumes:

 

  • U bezorgt zelf aan het laboratorium van Stonefish de monsters die u geanalyseerd wil hebben.

OF

Stonefish stelt een pakketbrievenbus ter beschikking die u zelf op een locatie naar keuze plaats. Wanneer u monsters hebt, plant u een ophaling in volgens de door Stonefish aangereikte instructies. De monsters worden dan uit de pakketbrievenbus opgehaald en aan Stonefish bezorgd. In de analyseprijs zitten de transportkosten verrekend. De bestelling van een transport kan eenvoudigweg via een mail en kan dagelijks al naargelang uw behoefte.

  • Het bestellen van analyses werkt via onze online applicatie; zo kan u via uw smartphone, tablet of computer makkelijk een bestelling van analyses plaatsen.

ASBEST = LIFE LONG LEARNING

 

Werken als asbestdeskundige wil zeggen levenslang bijleren. Stonefish wil voor haar ADI-partners dan ook niet enkel een labo, maar meer nog een bereikbare partner zijn waarbij we onze jarenlange expertise op gebied van asbest willen delen. Dit doen we o.a. door het organiseren van ADI-avonden, een Whatsapp-feed met tips en trics,  bereikbaarheid via mail, telefoon, whatsapp voor vragen allerlei…

 

Contacteer ons vrijblijvend voor een prijsvoorstel in functie van uw noden en volumes.

bottom of page