top of page

Over Stonefish

Stonefish brengt in kaart welke asbesthoudende materialen aanwezig zijn in uw gebouwen,  welke blootstellingsrisico's hieraan verbonden zijn en welke veiligheidsmaatregelen u in acht moet nemen.  Bij het aanvragen van een omgevingsvergunning of bij het slopen van gebouwen, inventariseert Stonefish de gevaarlijke materialen en de niet-gevaarlijke materialen, zodat deze gescheiden kunnen worden. 

 

Stonefish bestaat uit een team van gedreven medewerkers met jarenlange ervaring op vlak van asbestherkenning en -analyse  en materiaalkennis in het algemeen. Wij zijn ook steeds op de hoogte van de laatste nieuwe evoluties in het beleid rond asbestinventarisatie en sloopopvolging.  Op deze manier wil Stonefish een betrouwbare partner zijn in het geven van professioneel advies en kwaliteitsvolle dienstverlening.

Stonefish
Steenvis

De Stonefish of steenvis (Synanceia verrucosa) is een vleesetende vis met giftige stekels op de rug, die leeft op de zeebodem van ondiep tropisch water. Door zijn speciale vorm en kleuren is hij perfect gecamoufleerd als een steen. Enkel wie weet waar hij naar zoekt, zal deze prachtige maar uiterst giftige vis opmerken. Vanuit deze analogie kreeg ons bedrijf de naam Stonefish.

Ons team

bottom of page